WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure
Jucarii care Invata: Set de constructie magnetic educativ

JUCĂRII CARE ÎNVAȚĂ: SET DE CONSTRUCȚIE MAGNETIC EDUCATIV

     Sunt întotdeauna în căutarea jucăriilor care învață și inspiră copiii mei să gândească în afara cutiei. Studiile au arătat că copiii învață prin joc și ca mamă, încerc să fac învățarea cât mai distractivă și naturală în casa noastră micuta! Am auzit recent despre jocurile de constructie magnetice educative și am fost interesată să văd cum s-ar încadra în casa noastră, si dacă copilului meu i-ar placea să se joace cu aceste forme magnetice. În aceast review, voi împărtăși parerile mele despre acest joc de constructie educativ și beneficiile pe care acest joc le aduce educației. Citiți acest review pentru ca la final să vă puteți bucura de un video creat de cei de la Smart1 pentru voi, cititorii acestui blog.

Boy learn with shapes

SETUL DE CONSTRUCȚIE MAGNETIC EDUCATIV: JUCĂRII DE CALITATE FĂCUTE SĂ REZISTE.

Unul dintre lucrurile care a ieșit imediat în evidență în momentul deschiderii cutiei a fost calitatea fiecărei piese, designul bine ales al cutiei și senzația pe care o ai atunci când aproprii piesele între ele. În trecut am folosit un număr de seturi diferite de construcții magnetice, ale altor brand-uri dar nu am fost foarte mulțumită de ele deoarece sunt grele, cu magneți slabi care abia se lipesc între ei. Am fost plăcut surprinsă de seturile cumpărate de pe smart1.ro deoarece piesele sunt ușoare, magneții neodymi utilizați sunt puternici și se atrag indifferent de locul în care sunt conectați. Plasticul este de bună calitate și permite, într-o oarecare măsură, copiilor să vadă magneții din interior. Deasemenea plasticul nu conține BPA. În ceea ce priveste copiii mai mici și faptul că aceștia ar putea înghiți aceste forme, părerea mea este că acest formele de magneți sunt construite în mod calitativ și fiecare magnet este sudat pentru ca copilul să se joace în condiții de siguranță.

Fiecare set de  magneți educativi vine cu o broșură de idei, însă există mult mai multe idei disponibile pe site- ul lor sau pe pagina lor de facebook. Acest lucru este util dacă copiii dvs. au nevoie de puțină inspirație pentru a începe. Fiului meu cel mare îi place să creeze lucruri foarte complexe și astfel se bucurata de utilizarea broșurii de idei. Cel mic, a alessă gândească liber și nu a vrut să urmeze broșura de idei! El creează totul din mintea lui și vine cu unele dintre cele mai unice modele!

Copil fericit de jucaria creata

JUCĂRII CARE EDUCĂ: CUM UTILIZĂM ACESTE JUCĂRII ÎN CASA NOASTRĂ.

Ca mama, unul dintre obiectivele mele principale este de a găsi modalităţi de ai inspira pe copiii mei să înveţe pe cont propriu, mai degrabă decât sa aleg modalitatea mai simplă de a le preda eu ceva. Aceste seturi “minune” promovează dezvoltarea creierului prin stimularea rezolvării problemelor creative și consolidarea competenţelor spațiale ale unui copil. Pe măsură ce copiii lucrează cu magneții, scripeții, roțile, macaralele etc., ei învață totul despre fizică într-un mod foarte experimental. De-a lungul întregului proces de construcție, ei învață despre densitate, gravitate și forță.

Formează o ipoteză naturală și experimentează pentru a vedea dacă ideile lor funcționează sau nu. Ei creează ceva nou având o “explozie” făcând asta! Copiii mei învață  astfel despre forme cum ar fi hexagoane, pentagoane, triunghiuri, diamante, pătrate și dreptunghiuri. De asemenea, ei învață despre modele, matematică, geometrie pe măsură ce lucrează cu obiecte 3D și culorile lor! Nu iubiți acete jucariile care invata deja?

Mama si fetita fericita

DE UNDE POTI SA CUMPERI SETURILE DE CONSTRUCTIE MAGNETICE.

Dacă sunteţi interesati de aceste jucării, le puteți cumpăra sau găsi mai multe informații despre ele pe pagina de Facebook sau pe site. Seturile au prețuri cumprinse între 89 RON cel de 14 piese și 469 RON cel de 108 piese.

Așa cum v-am promis la începutul acestui articol, va ofer mai jos un video creat de cei de la Smart1.


Postare mai veche Postare nouaAdăugat în coș!