WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure
Căutați o jucărie distractivă și educativă?

Atunci cand vrei sa-i cumperi copilului tau o jucarie iti doresti ca aceasta sa fie distractiva dar si educativa in acelasi timp ?
Te-ai saturat sa cumperi din nou o jucarie pe care dupa foarte putin timp o vezi aruncata langa cele vechi deoarece copilul s-a plictisit de ea sau sa-i oferi un jucarie-personaj care nu are niciun beneficiu din punct de vedere educativ.
Daca raspunsul este ‘DA’ si vrei sa –i oferi copilului tau o jucarie care sa-i ajute la dezvoltarea cognitiva si gandirea tridimensionala intr-un mod continuu, care sa-i de-a un start promitator in viata si care sa-l tina departe de jocurile electronice cu efecte negative asupra sanatatii si dezvoltarii armonioase a copilului , atunci trebuie sa-i faceti cunostinta cu Jocul Magnetic de Construcție Educativ 3D.
Descoperiti aceata lume fascinanta unde creativitatea copilului dumneavoatra este stimulata, prinde viata si culoare .

Ce este Jocul Magnetic de Construcție Educativ 3D

Acest joc este un ”instrument educativ” , un nou concept educațional ce conține forme geometrice magnetice, multicolore , foarte distractive si interesante pentru copii deoarece ei pot crea cu acestea diverse structuri tridimensionale. Datorita magnetilor care sunt integrati in aceste piese geometrice copiii pot crea structuri stabile precum masini, roboti, animale, plante ,etc unde posibilitatile de a construi sunt limitate doar de propria lor imaginatie .
Gandeste-te ca el invata iar creierul lui se dezvolta prin joaca si imagineaza-ti cat de mandru va fi atunci cand o sa iti arate creatia lui si o sa-ti explice ce este si cum i-a venit aceasta idee minunata.


Cum ar fi sa ai aceste forme magnetice chiar acum langa tine si copilul tau, ce crezi ca si-ar dori contruiasca, care ar fi prima sa idee? un animal? un avion? o masina? una din cele 7 minuni ale lumii, un castel, un pod celebru? sau o constructie unica?
Afla ce se afla in mintea stralucita a copilului tau oferindu-i unul din seturile magnetice de construcție si vei fi surprins de ceea ce va fi capabil sa creeze.


Postare nouaAdăugat în coș!