WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure

Despre-Noi

Smart one este înfiinţat de două prietene, Zoe şi Floarea, în Londra anului 2017 având ca scop principal promovarea celor mai bune Jucării Educative STEM în România.

Zoe este absolventă a universităţii Cambridge având un masterat în Matematică şi activează ca strateg de investiţii într-o instituţie financiară pion din oraşul Londra.

Floarea, născută în România, este profesor calificat în Marea Britanie şi are o experienţă bogată în a lucra cu copiii de tóate vârstele.

Este un fapt binecunoscut că timpul în care trăim este unul caracterizat de tumult tehnologic şi transformări sociale rapide. Alături de părinţi şi educatori avem ca ţintă clară pregătirea copiilor noştri pentru  paleta vastă de schimbări ce pot fi aduse de viitor ca ei să se bucure de o viaţă fericită şi plină de succese.  Iar pentru realizarea acestui  aspect este esenţial ca ei să deţină o serie de deprinderi cheie, aşa cum au fost ele identificate de specialişti, de pildă: dragostea pentru învăţare, capacitatea de a învăţa, să se simtă confortabili cu complexitatea, să fie inventivi, comunicativi şi să ajungă să se cunoască pe ei înşişi.

Prin şi cu ajutorul jocului, copiii deprind capacităţi importante. Jucăriile pe care le propunem copiilor au un impact dovedit ştiinţific în dezvoltarea lor ulterioară ca adulţi.  În ultimii ani nivelul de conştientizare la nivel global cu privire la crearea de jucării educative a crescut, însă în România acest aspect prinde contur destul de greu, din păcate.  În ţara noastră, raionul care prezintă cel mai mare interes atunci când cumpărăm jucării pentru fetiţele sau nepoatele noastre rămâne cel ornat cu mult roz pe care tronează păpuşile Barbie şi celelalte de acest tip.

Luând în considerare aceste aspecte, Smart One are ca prioritate introducerea celor mai bune  idei educative şi celor mai noi jucării educative de care copiii norocoși de aici deja se bucură, către Copiii din România. Toate jucăriile vândute de Smart One au trecut prin mâinile propriilor noștrii copii, așadar noi vă asigurăm că sunt de  foarte bună calitate, fiind atent selecționate pentru protecția și siguranța copiilor dvs.

Sperăm că veţi considera ideille propuse de Smart One fascinante. Scopul nostru este să ajutăm copiii să devină mai isteţi : Grow Smart with Smart One!Adăugat în coș!