WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure

Avantajele Jocului MagneticJocul Magnetic de Construcție reprezintă o idee geniala conceputa pentru a dezvolta creierul celor micuti și este foarte iubit atat  de copii, cât si de  părinți sau profesori deoarece este foarte distractiv dar și educativ in acelasi timp.

Fiind foarte popular in America și Marea Britanie, acest joc de constructie inteligent este numit si ”JUCĂRIA CREIERULUI” , deoarece copiii care se joacă inca de mici cu acest joc, devin mai destepti si vor avea succes atat in activitatile scolare cat si in viitoarea cariera, indiferent ca vor deveni arhitecti, oameni de stiinta, matematicieni sau cercetatori.

Jocul ajută la dezvoltarea cognitivă a copiilor prin folosirea, dezvoltarea si îmbunătățirea a cel puțin 8 ​tipuri esențiale de inteligența și deprinderi:

  • Creativitatea si Imaginația copiilor este încurajată deoarece jocul are la îndemâna resursele necesare astfel încât copilul sa descopere ce poate face cu propriile sale forte si idei devenind creativ și inventiv.
  • Gândirea științifică - Prin joacă cu formele geometrice copiii învață despre ​”magnetism” - ramura a fizicii care se ocupă cu studiul câmpului magnetic.
  • Dezvoltă Inteligența Matematică și îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine și să folosească conceptele figurilor geometrice.
  • Stimulează curiozitatea și capacitatea de concentrare-copiii fiind stimulați vizual de formele geometrice viu colorate.
  • Îmbunătățește Gândirea Logică a copiilor prin procesul de asamblare a formelor geometrice planare 2D în structuri 3D.
  • Inteligența Rațională și Spațială -prin proiectarea și construirea obiectelor in spațiu.
  • Dezvoltă Manualitatea- prin folosirea formele geometrice magnetice copilul își dezvoltă Capacitățile Motrice fine prin mișcarea permanentă a mainilor, ce le pregătește mâinile pentru scris, desenat, manevrarea lingurii, încheierea nasturilor
  • Dezvolta aptitudini operaționale și sociale prin joaca în echipă

Jocul Magnetic de Construcție este folosit tot mai mult în terapia pediatrică a copiilor cu Autism, ADHD, întârziere în dezvoltare sau tulburări de integrare senzorială.

 Adăugat în coș!