WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure

Despre jucaria STEM

Beneficiile Jocului Magnetic Educativ la la Smart1

Jocul de Constructie Magnetic Educativ 3D - Starter Set (30 piese) este un nou joc educativ de constructie, preferat de copiii din intreaga lume deoarece le ofera posibilitatea sa construiasca fara limite, tot ceea ce isi imagineaza

Pentru ca micutul tau sa se dezvolte frumos si creativ noi va aducem acesta jucarie extraordinara, care il invata noi abilitati si concepte in timp ce se distreaza la maxim lipind piesele magnetice.

Setul contine forme geometrice multicolore, 2D: triunghiuri si patrate realizate dintr-un material de calitate, care se pot conecta cu usurinta folosind doar puterea magnetilor incorporati.

Setul este compatibil cu Magformers si Magspace.
Un magnet are un pol pozitiv si negativ. Polul opus al magnetului se atrage unul pe celalalt, in timp ce aceiasi poli ai magnetului se resping reciproc. Magnetii neodimi care sunt incapsulati in toate laturile formelor geometrice, se roteasc in orice directie la 360 °si sa se conecteaza reciproc foarte usor, indiferent de pozitia lor cand se asambleaza, creand liber orice structura 3D.

 Adăugat în coș!