WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure

GARANȚIE

Garanție

În cazul în care produsul comandat de la noi prezintă un defect de fabricație, ai timp 30 de zile calendaristice să îl schimbi.

Dacă defectele au apărut în urma purtării adecvate (conform instrucțiunilor care au însoțit produsul) în termenul de 30 de zile de la recepționare, produsul va fi înlocuit ori reparat în termen de 14 zile de la recepționarea acestuia la sediul S. C. Smart One Zone S. R. L. În cazul în care produsul nu mai poate fi reparat ori înlocuit, S. C. Smart One Zone S. R. L.  își rezervă dreptul de a returna clientului contravaloarea acestuia (exceptând taxele de transport).

Toate detaliile referitoare la termenii acordării garanției sunt menționate pentru fiecare categorie de produse în parte și se regăsesc pe fluturașul cu Instrucțiuni de utilizare și întreținere primit o dată cu produsul. Pentru aplicarea și soluționarea garanției ai nevoie de documentele care atestă achiziția din magazinul nostru în original sau copie.

Dacă ai uzat produsul fără să ții cont de indicațiile de pe etichetă și de pe Instrucțiunile de utilizare (care însoțesc orice produs cumpărat de la S. C. Smart One Zone S. R. L.), termenii acordării garanției nu mai sunt valabili. 

Pentru acordarea garanției la produsele din categoria JUCARII: citește cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm 
contactați-ne la:

0748.423.949


Adăugat în coș!