WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure

Opinia Specialiștilor

Pediatrii, terapiștii de autism și profesorii din toată lumea - care au testat și analizat aceste forme magnetice au fost impresionați de efectele extraordinare pe care magneții le produc asupra dezvoltării creierului copilului .

 Sarah Hickey, pediatru și terapist la Organizația  ”Kids First Occupational Therapy” afirmă că : ”Eu și terapistul meu am găsit acești magneți educativi foarte benefici în terapie. Ne-am bucurat în totalitate să lucrăm cu acest joc iar rezultatul copiilor este incredibil”.

Copiii  noștri iubesc să se joace, să exploreze și să experimenteze aceste forme geometrice viu colorate. În același timp, jocul magnetic sporește învățarea și dezvoltarea abilităților /competențelor /deprinderilor .

Profesorul Antti Rasila de la Universitatea Aalto din  Finlanda a declarat: ”Cred că acest joc este o invenție fascinantă și  genială.  Consider ca cea mai importantă provocare pe care o rezolvă magneții educativi este faptul că poate să ilustreze concepte abstracte matematice.”

Profesorul  Hossein Abbaspour de la Universitatea din Nantes, France spune : ”Consider jocul magnetic un instrument foarte folositor care ne permite să construim concepte. Acest instrument este util pentru a înțelege mai bine operațiile și relațiile matematice din algebră și îi  ajută chiar și pe studenții din învățământul superior. Obiectele 2D le putem desena cu ușurință pe hârtie în schimb pentru a reprezenta obiectele 3D, aceste forme geometrice sunt exact ce ne trebuie.”

Sergei Gelfand, matematician din cadrul Societății de Matematică din Statele Unite, afirmă: ”Este foarte important să ai la dispoziție astfel de piese magnetice deoarece ajută la creearea /proiectarea vizuală a lucrurilor. Piesele sunt foarte ușor de folosit de profesori și cred că ar fi un avantaj foarte mare ca toți profesorii să aiba acești magneti educative, în cadrul orelor susținute.”

 

 

 Adăugat în coș!