WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure

PLATĂ ȘI LIVRARE

Prețul

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte (în cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 250lei și care este gratuită în cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 250 lei) și pe care o poate alege în momentul finalizării comenzii.

Transportul

Transportul se face prin Fan Courier. Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita curierului,daca ati ales metoda de plata numerar la livrare (ramburs). În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Metoda de plată

Din pagina de comandă poți selecta modalitatea de plată: prin ramburs -plata produsului și a transportului în numerar (lei) curierului sau prin card (plata produsului și a transportului prin card, iar la curierului nu mai trebuie să achiți nimic).

 

Confirmare & livrare

După efectuarea comenzii veii primi un email de confirmare a comenzii. Adresa la care se va face livrarea este cea completată pe comandă. Dacă dorești altă adresă de livrare decât cea din buletin, completează o altă adresă de livrare sau anunță-ne telefonic (la numărul de telefon 0040748.423.949) / pe e-mail  la adresa smartone.ro.online@gmail.com.

Anularea comenzii

Daca doriti sa anulati comanda dvs va rugam sa ne sunati la nr de telefon, 0040748.423.949 in cel mai scurt timp , odata ce ati luat aceasta decizie. 

Termenul de livrare

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la S. C. Smart One Zone S. R. L. se încadrează între 24 de ore și 72 ore dupa confirmarea comenzii.

Excepții

În condiții speciale (sărbători, perioade de reduceri sau promoții) ne asumăm dreptul de a mări timpul de livrare, dar te vom anunța și pe tine din timp.

Nu putem garanta că toate produsele afișate pe site se află și pe stocuri, pentru că pot fi comandate de 2 persoane în același timp. Din acest motiv e posibil ca unele comenzi să nu fie trimise dacă au fost comandate de 2 persoane concomitent, dacă prezintă defecte de fabricație detectate la verificare sau dacă furnizorii nu le mai produc. Dar cu siguranță te vom anunța telefonic, dacă este cazul.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm 
contactați-ne la:

 

0040748.423.949

smartone.ro.online@gmail.comAdăugat în coș!