WOW0821240209BLCLJLLLML

Cosul meu
Checkout Secure

Termeni & Conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

S. C. Smart One Zone S. R. L. funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

S. C. Smart One Zone S. R. L. nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.

Date identificare S. C. Smart One Zone S. R. L.

Site-ul și magazinul online www.SMART1.ro aparțin și sunt întreținute de S. C. Smart One Zone S. R. L
Datele de identificare sunt: S. C. Smart One Zone S. R. L.
Or. Cajvana,  Nr 982  Jud. Suceava, 727100
Cod unic de identificare: 38370655
Nr. Reg. Com: J33/1765/18.10.2017
Magazinul online: www.smar1.ro
Număr de telefon: 0748.423.949
Adresă de e-mail: smartone.ro.online@gmail.com

Copyright

Întregul conţinut al site-ului www.smart1.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S. C. Smart One Zone S. R. L.
și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei S. C. Smart One Zone S. R. L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

Protectia datelor cu caracter personal

Magazinul online și website-ul www.smart1.ro funcționează pe o platformă securizată de tip https. În acest sens, datele personale solicitate de S. C. Smart One Zone S. R. L.
. pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai în scopul în care ți-au fost solicitate. Informațiile obținute de la tine nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ți trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Pentru confidențialitatea și securitatea datelor tale, înregistrarea și autentificarea pe S. C. Smart One Zone S. R. L.implică o parolă, la care are acces doar titularul contului.

S. C. Smart One Zone S. R. L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele tale personale. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Smart One are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii/Clientii le furnizeaza.

 Datele personale sunt colectate in urmatoarele scopuri:

  1. informarea Clientilor/Utilizatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele si sau serviciile achizitionate,
  2. trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

Tipurile de informatii colectate pot varia in functie de scopul colectarii. Informatiile personale colectate prin intermediul acestei Pagini Web, a formularelor de contact, sau a oricarui alt chestionar pot include:

-date de identificare: nume (prenume, nume, titlu etc.); adresa (strada, oras etc.); telefon/ numar (numere) de fax; adrese de e-mail;

- date contractuale: numar contract, adresa locului de livrare, termeni de plata/ date de facturare, date de cont bancar, colecteaza date necesare tranzactiilor online cu card de credit/debit;

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S. C. Smart One Zone S. R. L., si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul de a  informa Clientii/Utilizatorii privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele si sau serviciile achizitionate, de a le trimite newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

 Prin citirea termenilor si conditiilor Clientul/Utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Cajvana nr 982, Suceava , in atentia S. C. Smart One Zone S. R. L., Clientul/Utilizatorul poate exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dreptul de a i se confirma faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Cajvana nr 982, Suceava, in atentia S. C. Smart One Zone S. R. L., clientul/utilizatorul, poate exercita, in mod gratuit dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

(a)   rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

(b)   transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

(c)   notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 De asemenea, S. C. Smart One Zone S. R. L.  poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile  de informare a Clientilor/Utilizatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele si sau serviciile achizitionate, de trimitere de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, asiguratori, furnizorilor de servicii de plata/bancare sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Produselor si Serviciilor noastre.

Informatiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate

 De fiecare data cand se acceseaza Pagina Web, urmatoarele informatii sunt inregistrate pentru uzul intern al S. C. Smart One Zone S. R. L. si in scopul de a realiza statistici, utilizatorii individuali pastrandu-si anonimatul: denumirea fisierului accesat; data si ora accesarii Paginii Web, cantitatea de informatii transmise,  informatii referitoare la incarcarea cu succes a Paginii Web, tipul de browser web folosit,domeniul de cautare.

Datele furnizate de catre un Utilizator / Client sunt strict confidentiale. Smart One se angajeaza in fata Utilizatorilor / Clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane neautorizate si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea relatiei de afaceri dintre Utilizator / Client si Smart One. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Smart One se obliga sa administreze si prelucreze in conditii de siguranta si numai in vederea realizarii scopurilor specificate, datele personale pe care Utilizatorul / Clientul le furnizeaza.

Folosirea si prelucrarea datelor cu caracter personal se va face atata timp cat se vor presta catre Utilizator / Client activitatile si serviciile mentionate in Pagina Web. Smart One va sterge datele in momentul in care acestea si-au indeplinit scopul sau acestea vor fi blocate impotriva unei prelucrari ulterioare.

Sunt aplicabile drepturile conferite prin prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, respectiv:

-dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele Utilizatorului / Clientului sunt prelucrate de catre Smart One;

- dreptul Utilizatorului / Clientului de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara a acestuia, ca datele cu caracter personal ce il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza.

- dreptul Utilizatorului / Clientului de a se opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing;

-dreptul Utilizatorului / Clientului de a se adresa justitiei in situatia in care a suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor sale cu caracter personal;

- dreptul Utilizatorului / Clientului de a inainta plangere catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considera ca datele sale nu au fost prelucrate conform legii.

Statutul de utilizator

Ești responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru / utilizator înregistrat al acestui site, orice activitate desfașurată sub numele tău de utilizator / adresa de e-mail fiind integral în responsabilitatea ta. Ești de acord să ne înștiințezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator. Ești pe deplin în cunoștință de cauza că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/ entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Obligațiile tale de înregistrare

În utilizarea serviciului, ca și utilizator, ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și ești de acord să furnizezi aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul să îți blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Dreptul de a modifica/șterge date personale

S. C. Smart One Zone S. R. L. îți conferă dreptul de a modifica datele personale de contact pe care le-ai înregistrat, precum și renunțarea la anumite servicii cu care ai fost de acord anterior. De asemenea poți să ne soliciți oricând ștergerea datelor tale înscrise pe site.

Condiții de returnare

Ai dreptul să ne notifici în scris că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. Va trebui să informezi departamentul de relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retunezi produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis la adresa ta de e-mail.

În concluzie, poți returna produsele cumpărate (după ce ne-ai anunțat în prealabil), în ambalajul original, cu etichetele intacte și fără a prezenta urme de uzură, însoțite de documentul care atestă cumpărarea, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala ta, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

S. C. Smart One Zone S. R. L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de tine, în cel mult 15 de zile calendaristice. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate (doar în cazul schimbului cu alt produs) de către S. C. Smart One Zone S. R. L.

În cazul înapoierii contravalorii, se va proceda în felul următor – după înapoierea produsului/produselor contravaloarea acestuia / acestora (exceptând taxele de transport) se va face prin transfer bancar (în contul comunicat de tine prin e-mail) în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării coletului la sediul S. C. Smart One Zone S. R. L.
Taxa de transport pentru returnarea produslui / produselor la sediul S. C. Smart One Zone S. R. L. va fi suportată de tine.

Returnarea integrală a contravalorii produsului/produselor comandate și achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă, iar ambalajul acestora este complet, etichetele însoțesc produsele şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului/produselor cauzată de cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de tine. Dacă produsul a fost uzat de tine şi nu mai poate fi returnat în starea în care a fost primit, S. C. Smart One Zone S. R. L. nu va mai putea returna contravaloarea acestuia.

În cazul în care produsele returnate ajung la sediul S. C. Smart One Zone S. R. L. în ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsă și fără documentul care atestă achiziția, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

În cazul constatării unor defecte de fabricație, te rugăm ca înainte de toate să iei legatura cu noi la numărul de telefon 0748.423.949 sau pe adresa de e-mail smartone.ro.online@gmail.com pentru a primi indicații referitoare la procedura de schimb / retur.

Conform OUG. 174/2008 produsele defecte vor fi reparate (sau înlocuite, în cazul în care nu pot fi reparate) în termen de 15 zile calendaristice de la recepționare. În cazul în care produsele nu pot fi nici reparate, nici înlocuite, contravaloarea acestora îți va fi înapoiată conform mențiunilor de mai sus în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care ești contactat și înștiințat că produsul nu poate fi nici repatat, nici înlocuit. Înapoierea contravalorii (exceptând taxele de transport) se va face prin mandat poștal la adresa din buletinul tău sau a persoanei care a făcut comanda / plata comenzii.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului / înlocuirii / înapoierii contravalorii în situația unor abuzuri (returnări repetate, comenzi neridicate în repetate rânduri, produse returnate în altă stare decât cea în care au fost recepționate etc.).Adăugat în coș!